De gröna vattnet i Valedale

 
Hej Alla!
Idag har jag hjälpt Avalon och Aideens beskyddare med de gröna vattenfallet. Jag fick en rapport av hans om bestämde i Dark Core lägret uppe i berget, den skulle egentligen till Mr.Sands men jag gav den till Avalon.
 
Tydligen så provade dom en ny borrningsmetod med en grön kristall vilket orsakade de gröna vattnet. Borrningen var väldigt lyckad trots att dom visste om föroreningarna så Avalon skrev om rapporten så det sa motsatsen, alltså att det var ett misslyckande.
 
 
Rapporten sprang jag ner med till Dark Cores läger nere på Moorland stranden, snubben som tog emot den var inte glad på mig. Tydligen var Mr.Sands rasande över att rapporten var försenad och jag skulle få sparken men det skulle chefen uppe i lägret på berget få nöjet att göra istället.
 
 
Väl uppe på berget visade sig att chefen där inte alls kunde ge min sparken för det hade han själv fått, och alla andra i lägret också tydligen. Antagligen har Mr.Sands fått rapporten väldigt snabbt efter att jag ridit iväg.
 
Men nu återstod bara ett problem, den gröna slaggen som förgiftar vattnet. Dark Core gubbarna vägrar att göra något åt det utan tänker låta det vara kvar. Ända sättet att få dom att ända sig var om dom fick en miljon Jorvik shillings och det har ju verken jag och Avalon. Så jag bestämmer mig för att rida ner till Avalon igen och fråga honom vad vi ska göra med slaggen.
 
 
Avalons idé gick ut på att vi skulle planda ihopa en hypnospulver som vi sedan skulle ge till Dark Core gubbarna och på så sätt få dom att själva ta bort slaggen. Men först behövde han några saker till pulvret så jag red iväg och hämtade en murtel, fem blad av valedaleörten och tre små blåaktiga stenar.
 
Så nu väntar jag bara på att pulvret ska bli klart, hoppas bara dom inte packat ihopa Dark Core lägret tills imorgon. Ni får veta mer om uppdraget imorgon!